Verkiezingsprogramma 2018-2022

Door Anton van Rees op 14 januari 2018

Nog een ruime twee maanden en dan is het zover. Dan kiest Sliedrecht een nieuwe raad. En er valt wat te kiezen dit keer! Door de deelname van D66 en Slydregt.nu en de toename van het aantal raadszetels van 19 naar 21, kan het politieke spectrum er de komende 4 jaar heel anders uit komen te zien.

Ook wij zijn weer van de partij! De afgelopen 4 jaar hebben we samen met het CDA oppositie gevoerd. We hebben van een afstand, niet zelden met verwondering, aanschouwd hoe het college met zichzelf worstelde. Vaak voerde het college oppositie tegen zichzelf. Vermakelijk, maar soms ook tenenkrommend. En niet noodzakelijkerwijs goed voor Sliedrecht.

Onze plannen voor Sliedrecht voor de komende 4 jaar leest u op deze site. Sliedrecht sterk en sociaal, daar gaan we voor!

 

Anton van Rees

Anton van Rees

In 2018 wederom lijsttrekker. Unaniem verkozen door de leden. Besluiten niet op grond van vastgeroeste regels en religies maar op basis van gezond verstand en inwendig sociaal kompas. Op naar een leuk, schoon, veilig en eerlijk Sliedrecht zonder chemicaliën van de overbuurman.

Meer over Anton van Rees